Quantcast
Новини Пловдив » България » Радев: Като доблестен български офицер генерал Колев възпитаваше с личен пример
България Политика

Радев: Като доблестен български офицер генерал Колев възпитаваше с личен пример

Румен Радев
Румен Радев

Генерал Никола Колев ще бъде запомнен като изключително подготвен офицер и уважаван командир с безспорен принос към развитието, издигането и утвърждаването на авторитета на въоръжените ни сили“, заявява президентът в съболезнователното си писмо.

Както стана ясно преди дни почина ген. Никола Колев- бившият началник на Генералния щаб на Българската армия и шеф на кабинета на президента Георги Първанов.

Румен Радев подчертава, че генерал Колев оставя ярка следа с високия си професионализъм и компетентност, с лидерските си качества, които неизменно е демонстрирал както по отношение на стратегическото ръководство на Българската армия, така и в своята обществено-политическа дейност.

В писмото си до опечалените президентът отбелязва и значимите заслуги на генерал Колев за реализирането на редица социално значими проекти и родолюбиви каузи. „Като доблестен български офицер, който твърдо и последователно отстоява своите позиции, генерал Колев вдъхновяваше и възпитаваше с личен пример“, се подчертава в съболезнователното си писмо държавният глава./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...