Quantcast
Новини Пловдив » България » „Градус“ АД: За пореден път бяхме обект на манипулации и внушения
България

„Градус“ АД: За пореден път бяхме обект на манипулации и внушения

"Градус" АД
"Градус" АД

„В понеделник, 10 май, „Градус“ АД бе обект на поредни манипулации и внушения, целящи да уронят имиджа на компанията и да нанесат финансови вреди в особено големи размери на нейните инвеститори. За наше огромно съжаление, за пореден път трибуна на тази атака бе сградата на българския парламент, а съучастници в нея политически лица”. Това се казва в нова позиция на фирмата „Градус“ АД, след изслушване на бизнесмена Павел Стоименов в комисията, оглавена от Мая Манолова.

„Градус“ АД категорично отхвърля всички обвинения, отправени от най-високата институционална трибуна в България. Дружеството не поддържа и не е поддържало търговски отношения с лицето Павел Стоименов, като определя като неверни и манипулативни твърденията му, отправени пред Народното събрание. Единственото вярно в думите на Павел Стоименов е признанието му, че не познава г-н Иван Ангелов и никога не е имал бизнес отношения с него”, посочват още от „Градус”.

И допълват: „Градус“ АД се уповава на българското законодателство и институции, като възнамерява да потърси съдебна отговорност за всяко невярно твърдение, отправено по адрес на дружеството. “Градус” АД няма да толерира безправието и кулоарното правосъдие. Ударът по имиджа и стойността на компанията не е просто укорим, той е престъпен. Дружеството ще използва всички законови възможности, за да защити своите инвеститори и клиенти”.

Още

Скандал в Комисията по ревизията: Бизнесмен разказа за натиск, кюлчетата и Мата Хари
Собственикът на „Градус“: Плеймейтка за 5000 лв. е евтина за Борисов
„Градус“ АД завежда серия от дела срещу Илчовски
Нов скандал в комисията за проверка, групата на ГЕРБ пробва да спре Илчовски

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...