Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Катастрофа с моторист в Пловдив, откаран е в болница
Градът Инциденти Пловдив

Катастрофа с моторист в Пловдив, откаран е в болница

Снимка: БНТ

Катастрофа с моторист затрудни за дълго движението на едно от най-натоварените кръстовища в Пловдив. Около 13.30 часа днес автомобил с пазарджишка регистрация внезапно решил да завие и се престроил в лявата лента на кръстовището на булевардите „България“ и „Васил Априлов“. Вследствие на това в колата странично се блъснал моторист, съобщи БНТ.

По предварителна информация водачите не са употребили алкохол, нито уповайщи вещества, нито пък са се движили с несъобразена скорост. Мотористът е откаран в болница с фрактури на крака, но в съзнание. В района има много камери и служителите на „Пътна полиция“ започнаха проучване на записите от тях. Водачът на автомобила обясни пред БНТ, че се е движел спокойно и според него няма вина за инцидента.

Свидетел на катастрофата обаче опроверга думите му, уточнявайки че шофьорът от Пазарджик е предприел внезапно маневра за завой, с което е нарушил правилата. „Аз съм водачът на автомобила тука – той се удари в мене – зелено беше светофарът, правя ляв завой и той ме удря отляво, фактически беше зад мене, аз не го видях – дано да се оправи човекът“, каза водачът на катастрофиралия автомобил Ангел.

„Колегата с опела в последния момент реши да завива наляво и мотористът се удари в него, за малко аз щях да ударя опела, щото той наби спирачки за да завие наляво изведнъж. Просто според мен не трябва от тази лента да се завива наляво. Според мойто мнение в случая мотористът не беше виновен“, каза Димитър, който е очевидец на кастрофата./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...