Quantcast
Новини Пловдив » Здраве » Ново дарение за Клиниката по педиатрия на УМБАЛ „Свети Георги“
Здраве Пловдив

Ново дарение за Клиниката по педиатрия на УМБАЛ „Свети Георги“

Клиниката по педиатрия на УМБАЛ "Свети Георги".

„Последвахме добрия пример на колегата Илия Михайлов, приканваме и други да даряват“, каза зам.-директорът на Първо ОУ „Свети Климент Охридски“ в Пазарджик Албена Пепелова.

Само за ден ученици от Първо ОУ „Свети Климент Охридски“ в Пазарджик успяха да съберат 1411,77 лева, за да предоставят сумата на Клиниката по педиатрия и звеното по Детска онкохематология към УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив.

Организираният от педагогическия колектив, децата и родителите им благотворителен великденски базар, състоял се на 29 април, пожъна голям успех – всички ръчно изработени продукти (великденски лакомства, украса, ароматични сапуни, кошнички, яйца) били изкупени за броени часове.

„Подкрепихме благородната инициатива и последвахме добрия пример на нашия колега Илия Михайлов от друго училище в Пазарджик – СУ „Георги Брегов“, който първи дари на болницата 4 хил. лева от продажба на своя книга. Приканваме хора с добри сърца също да намерят начин да помогнат на болните дечица“, каза зам.-директорът на Първо ОУ „Свети Климент Охридски“ Албена Пепелова.

Ръководството на УМБАЛ „Свети Георги“ изказва искрената си признателност на педагогическия колектив и учениците от Първо ОУ „Свети Климент Охридски“, както и на техните родители, за благородния жест.

Още

Учител дари 4 хил. лв. на Детска онкохематология към УМБАЛ „Св. Георги“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...