Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Отлагат тазгодишното издание на Hills of Rock
Градът Култура Пловдив

Отлагат тазгодишното издание на Hills of Rock

Публиката на Hills of Rock отпреди 2 години.

Фестивалът Hills of Rock се отлага и няма да се проведе през 2021 г. Той е насрочен за лятото на 2022 г., съобщават организаторите.

„Новите дати са 21. 07. – 23. 07. 2022. Мястото остава без промяна. Искрено вярваме, че Hills of Rock ще се завърне на Гребен канал в Пловдив през юли 2022 с пълна сила и по-вълнуващ от всякога! Благодарим Ви, че сте с нас в тези предизвикателни за музикалната индустрия времена!“, пишат още организаторите.

„Едва ли някой е много изненадан от тази новина с оглед на актуалната пандемична ситуация в света. Редица американски групи отлагат турнетата си в Европа и въпреки всичките ни опити да проведем фестивала тази година, Fest Team взе трудното решение да го отложи за 2022 вместо да прави компромиси с артистите и качеството на фестивалното преживяване. Свободата, музиката и социалните контакти са в основата на фестивалния дух и ние не искаме да се лишим от неговия характер!

Очаквайте ни на 8 юни с подробни новини за възможностите за връщане и/или замяна на билети, възстановяване на суми и продажба на билети за новото издание, както и всички положителни промени, които предстоят за Hills of Rock 2022.“, споделят още те.

И ние, също като Вас, с нетърпение очаквахме новата ни среща на Hills of Rock тази година.
Днес, с огромно…

Публикувахте от Hills of Rock в Понеделник, 10 май 2021 г.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...