Quantcast
Новини Пловдив » България » Соня Момчилова оглавява пресцентъра на служебното правителство
България

Соня Момчилова оглавява пресцентъра на служебното правителство

Соня Момчилова

Соня Момчилова ще е ръководител на пресцентъра на Министерски съвет, съобщава „24 часа“. Тя е пиар с дългогодишен опит. Нейната първа месторабота като ръководител на пресцентър бе в правителството на НДСВ, където оглави пресцентъра на транспортното министерство по време на двегодишното министерстване на Пламен Петров. Работила е на много места. Тя е автор на текстовете на прохождащото в началото на 90-те студентско предаване „Ку-ку“ и при прощъпалника му се появяваше често на екрана.

Освен това е написала думите на повечето първи песни, прочули навремето Камен, Слави, Зуека и останалите. Тогава тя беше студентка по българска филология и дефектология. Пише стихове и проза от малка. След „Ку-ку“ Соня решава да опита в другата магия от началото на 90-те – частното радио. Тя бе водеща в радио „Експрес“ по времето, когато шеф му беше Радослав Янкулов. После радиобосът я взе в новосъздаденото „Радио 99“, което за кратко постига рекордна слушаемост в София.

След това пак се връща в „Експрес“. Сред многото й спирки е и сутрешната рубрика на БНТ „Точно в седем“. Била е пиар на „Галъп“, както и на Съюз „Произведено в България“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...