Quantcast
Новини Пловдив » Асеновград » Зелен коридор за ваксинация срещу ковид в Асеновград днес
COVID-19 Асеновград Здраве Регион

Зелен коридор за ваксинация срещу ковид в Асеновград днес

МБАЛ - Асеновград
МБАЛ - Асеновград

Зелен коридор за ваксинация срещу коронавирус е организиран днес. Имунизирането ще се извършва в специализирания кабинет в МБАЛ – Асеновград – на II eтаж в новото крило. Часовете, в които ще се проведе кампанията, са от 8.30 до 13.30 ч. От лечебното заведение уверяват, че и след края на обявеното работно време, ако има чакащи, ще бъдат обслужени.

Ваксините, с които ще се имунизират желаещите, са Pfizer/BioNTech, Moderna и AstraZeneca. Няма нужда от предварително записване, отива се директно на място.

Пациентите ще бъдат допускани до кабинета на групи от по 6-10 души. Целта е да не се допуска струпване на хора и максимално да се намали контактът с другите пациенти в болницата.

Ръководството на МБАЛ – Асеновград призовава хората да носят предпазна маска за лицето и да спазват дистанция поне 1,5-2 метра от останалите, да бъдат толерантни и търпеливи, за да не се създава излишно напрежение. От лечебното заведение съобщават, че интересът към ваксинационната кампания продължава да е висок и пациенти се обаждат по телефона за информация. В последния организиран зелен коридор, отпреди няколко дни, са се ваксинирали още близо 150 души.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...