Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » ПРАКТИС отвори врати в Пловдив с 20% отстъпка за около 50 хил. стоки (ВИДЕО)
Бизнес Бизнес под карантина Важно Градът Община Пловдив

ПРАКТИС отвори врати в Пловдив с 20% отстъпка за около 50 хил. стоки (ВИДЕО)

  • Над 7 млн. лева е инвестицията в новия строителен хипермаркет, отварят се нови 100 работни места
  • На всеки две седмици ще има специални оферти за клиентите

ПловдивПрес

Най-новият хипермаркет от веригата ПРАКТИС отвори врати в Пловдив с неустоими предложения към клиентите си. Около 50 000 са артикулите по щандовете на магазина, почти всички ще са с 20% отстъпка, а на две седмици ще има специални оферти, съобщи пред ПловдивПрес търговският директор на веригата Владимир Димов. Офертата за отстъпката от 20 на сто важи днес, утре и в неделя. Около 60 продукта няма да ползват това намаление, но пък те са с трайно по-ниски цени от всички конкурентни стоки на пазара у нас.

„Осигуряват се и нови 100 работни места само за този обект. Освен стоките по щандовете, веригата ПРАКТИС осигурява и богата гама услуги за клиентите си, предлагаме всичко в сферата на бизнеса, който обслужва строителството. Така че създаваме огромни възможности за отваряне на работа на наши корпоративни партньори – доставчици и клиенти за нови дейности в строителството. Ние не само продаваме стоки, ние продаваме решения на нашите клиенти.

Защото човек влиза в такъв магазин или с някакъв проблем, или с някаква мечта. Ние целим да решим и двете – и мечтата, и проблема“, обобщи Владимир Димов.

Веригата ПРАКТИС е известна с добрите си цени. Като българска компания познаваме особеностите на българския пазар, в същото време сме представители повече от 30 години на най-големите световни марки в бранша и успяваме да предложим най-доброто като цена и като услуга, обясни търговският директор Димов.

Компанията има специална ниша за корпоративните клиенти. Всяка фирма, всеки майстор може да се свърже с нашия отдел за корпоративни клиенти и ние ще му предложим комплексно и компетентно решение, поясни Димов.

Инвестицията в магазина в Пловдив, който е осмият от веригата, е над 7 млн. лева. Простира се върху 7 дка разгърната площ.
Официалното откриване беше предиобед, но за клиенти магазинът отваря в 16 ч. следобед.

„Аз обичам да режа ленти, а не да правя първи копки. Инвеститорът е сериозен и аз съм уверен, че успехът на този търговски обект няма да закъснее. До 6 месеца ще отвее конкуренцията“, обяви кметът на Пловдив Здравко Димитров при откриването на хипермаркета.

„Построихме магазина за 11 месеца, но реално инвестицията в Пловдив, който е най-бързо развиващият се град в България, сме я планирали преди 15 години“, заяви при откриването собственикът на ПРАКТИС Любен Милчев.

„Пловдив става голям и космополитен град, отворен към нови идеи за бизнесд и културата, спорта“, мотивира избора за изграждане на новия обект Любен Милчев. Той благодари на кмета Димитров и на общината за бързата административна работа по пускането на обекта.

„Не сме имали забавяне на нито един документ, което показва, че Община Пловдив е инвестиционно ориентирана, а това е важно за всеки бизнес, не само за нашия“, обясни предприемачът.

Любен Милчев благодари и на партньорите, с които е изграден новия магазин, сред които и „Анди“ и главният изпълнител на обекта „Микс конструкшън“. Милчев каза и едно голямо благодаря на целия екип на ПРАКТИС.

 

 

Още

Откриват магазин ПРАКТИС на Пазарджишко шосе, кметът реже лентата

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...