Quantcast
Новини Пловдив » България » Бабикян: „Мутри вън!“ дразни хора, които не са стъпвали на площада
България Политика

Бабикян: „Мутри вън!“ дразни хора, които не са стъпвали на площада

Арман Бабикян Кадър: БНТ
Арман Бабикян Кадър: БНТ

Формулировката „Мутри вън!“ не дразнеше хората на площада, може би това дразни хора, които не са стъпвали там, или хора, които са работили с мутри. Това заяви Арман Бабикян пред БНТ.

По думите му за хората е важно да се положат колективни усилия, за да бъдат изгонени мутрите от властта.

Няма напрежение с Татяна Дончева, всеки при нас изказва мнението си, обикновено се стига до рационално решение, каза Бабикян. Според него целостта на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ не е под въпрос.

Той даде за пример състава на служебния кабинет, в който има модерни икономисти, завършили на запад, има консервативно онаследяване в МВнР и в Министерството на отбраната, имате хора отляво и отдясно.

Трябва да има няколко общи приоритети, по които да се работи заедно, а не само да се декларира с кого не може да има коалиция, допълни Бабикян.

„Посочвам състава на кабинета на президента не толкова защото вътре са блестящи звезди. Моделът на съчетаване, на хвърляне на мостове между отделни части от обществото, съдържа философията за справяне с този ужасяващ погром, извършен над българската нация през последните 12 години“, заяви още Арман Бабикян./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...