Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Марешки: Обединението на Патриотите е правилен ход
България ИЗБОРИ 2021 Политика

Марешки: Обединението на Патриотите е правилен ход

Веселин Марешки
Веселин Марешки

Идеята лидерите да отстъпят крачка назад и да не са водачи на листи ще предотврати всякакви атаки по повод минали проблеми между тях, които вече са решени. Това заявиха от ПП „Воля“, след като лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов предложи обединяване на патриотичните формации за предстоящите избори, като председателите им да не се кандидатират.

„ПП „Воля“ определя като правилен ход евентуалното обединение на патриотичните партии в България. Тази позиция многократно беше изразявана от лидера на „Воля“ Веселин Марешки преди и по време на последната предизборна кампания.

Компромисът и загърбването на егото са важни условия за постигане на такава цел. Идеята лидерите да отстъпят крачка назад и да не са водачи на листи ще предотврати всякакви опити за атаки, свързани с отдавна решени проблеми в отношенията им.

Силно патриотично обединение ще бъде единствената стена пред опитите за налагане на вредната за обществото ни „джендър идеология”. Широко представителство на патриотично настроените избиратели ще може да постави като основен приоритет въвеждане на адекватни антикризисни мерки в подкрепа на гражданите и малкия и среден бизнес, ще бъде отпор на опитите за вмешателство от страна на чужди емисари в управлението на България и ще бъде гарант за защитата на националните интереси.

Такъв патриотичен съюз няма да допусне превръщането и на следващото Народно събрание в поле на омраза, некомпетентност и подмяна на предизборни обещания. Както вече беше съобщено от кабинета на лидера на „Воля“ Веселин Марешки, предстои до дни ръководството да обсъди идеята и да излезе с официално решение“, посочват от „Воля“./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...