Quantcast
Новини Пловдив » Култура » „Магически шоу-спектакъл с Ненчо“ гостува в Дома на културата
Култура Пловдив

„Магически шоу-спектакъл с Ненчо“ гостува в Дома на културата

„Магически шоу-спектакъл с Ненчо“ гостува в Дома на културата „Борис Христов“  от 11,30 ч.  днес. Илюзионният спектакъл с Ненчо Илчев представя  виртуозни фокуси, блестящи илюзии и още много магия. Това е един спектакъл не само за деца, но и за хора от всички възрасти, които обичат да се забавляват и вярват в силата на магията.

Билетите са на цени от 15 лв. и 18 лв. и се продават на билетна каса „МаскАрт“ в Дома на културата.

Ненчо Илчев е роден на 3 май 1972 година в село Момчиловци, Смолянско. Завършва гимназия в родното си място и след това учи за кратко в Медицинския колеж в София. От 1992 година учи актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кр.Сарафов“ в класа на проф. Стефан Данаилов. Завършва успешно академията през 1996 година. От 1997 година е част от актьорската трупа на театър „Българска армия“. Става известен в края на 90-те години с участието си в предаването „Спукано гърне“, където е водещ и показва фокуси, а след това е част от комедийното шоу „Комиците“ по бТВ, в което представя скечове с пародия на илюзионни фокуси.

Ненчо Илчев се е обучавал при българския илюзионист Мистер Сенко на илюзионно изкуство. През 2003 г. се снима в българския филм „Изневяра“. Става много популярен с ролята си на отец Григорий в сериала „Столичани в повече“ (2011 г.). Участва в много постановки в различни театри.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...