Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Денков: Приоритет №1 е успешното завършване на учебната година
България Важно Образование

Денков: Приоритет №1 е успешното завършване на учебната година

Николай Денков

„Първият приоритет е успешното завършване на учебната година, което включва държавните зрелостни изпити, националното външно оценяване и приема след основно образование“. Това заяви служебният министър на образованието Николай Денков при представянето на екипа и приоритетите си.

Като втори приоритет Денков посочи, че ще бъдат предложени мерки за следващата учебна година. „Ще направим задълбочен анализ какви са резултатите от дистанционното обучение, къде има сериозни проблеми, свързани с отпадането на учениците, със закъснението с усвояването на материала. На тази база при подготовката на следващата учебна година ще предложим пакет от мерки, които са бъдат прилагани от следващия екип в министерството“, обясни той.

По думите на служебния образователен министър думата ревизия не фигурира в списъка с  приоритети на ръководеното от него министерство. Денков направи уточнението, че като министър е длъжен да направи проверка на разходването на средствата и това ще бъде направено по надлежния ред, предава БНТ.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...