Майонеза Краси
Новини от Пловдив » ИЗБОРИ 2022 » ИТН, „Републиканци за България” и „Българско лято” се регистрираха в ЦИК за изборите
България ИЗБОРИ 2022 Политика

ИТН, „Републиканци за България” и „Българско лято” се регистрираха в ЦИК за изборите

Снимката е илюстративна

Продължава регистрацията на партии и коалиции за предстоящите избори в Централната избирателна комисия (ЦИК). Документи внесоха „Има такъв народ” и „Българско лято” и „Републиканци за България”, предаде Нова телевизия.

От партията на Слави Трифонов бяха лаконични и не съобщиха ще фигурира ли той в листите, но обясниха, че се надяват на честни избори.

„Резултатът ще го покажат изборите и хората. Каквото кажат хората, това ще е. Единствената нагласа е, че тези избори ще са по-честни от предишните”, заяви Тошко Йорданов.

Точно в 09:00 сутринта пък се регистрираха от партията на Цветан Цветанов. Час по-късно документи подадоха от партията на Васил Божков. И двете партии обясниха, че ще се явят самостоятелно на изборите, въпреки предложенията за партньорство.

„В тази кампания може би ще има много неприятни моменти на различни новини, които ще излизат от различни точки на страната. Нека да бъдат здрави, нека разумът да надделява и нека действително, когато говорим за нормалност, да се стремим тази нормалност и да я постигнем заедно”, каза лидерът на „Републиканци за България”.

„Сега със сигурност влизаме, дошъл е моментът за справедливост във всяко едно естество, така че ние вярваме, че влизаме на тези избори. Божков ще води листа, да, може би една или две, листите ще са готови следващия вторник”, обясни Борил Соколов.

До момента са се регистрирали 8 партии и 3 коалиции. А утре точно в 17 часа изтича и крайният срок за регистрация на партиите и коалициите за предстоящия вот./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...