майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Спорт » Симона Димитрова се завърна в Марица
ВК Марица Волейбол Спорт Спорт Важно

Симона Димитрова се завърна в Марица

Симона Димитрова се завърна в Марица (Пловдив) и от новия сезон ще помогне на тима за мачовете от Националната волейболна лига, Купа България и Шампионската лига, съобщи клубният сайт.

Димитрова игра в чужбина в последните две години – за швейцарския ТС Волей Дюдинген (Дюдиген) и гръцкия Панаксиакос (Наксос).

Симона беше част от Марица от 2016 до 2019. С цветовете на клуба тя спечели три шампионски титли, три пъти стана носител на Купа България и два пъти участва в груповата фаза на Шампионската лига.

„За мен е голямо удоволствие да бъда част от екипа на Марица. В годините, в които съм била състезател към този отбор, винаги съм усещала подкрепата на цялото ръководство и тяхното професионално отношение за израстването на клуба на едно европейско ниво. Целта винаги е била ясна, да се представим по най-добрия възможен начин. Очаквам тази година всички да бъдем здрави, заредени с много положителни емоции и много успехи“, заяви Симона Димитрова пред volleymaritza.bg.

„Радвам се, че Симона Димитрова се завръща в Марица. Смятам, че заедно ще постигнем желаните резултати“, заяви спортният директор на маричанки Владимир Котев.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...