Quantcast
Новини Пловдив » България » Политика » Борисов отново води листата на ГЕРБ в Пловдив, Каназирева – в областта
Градът ИЗБОРИ 2021 Пловдив Политика

Борисов отново води листата на ГЕРБ в Пловдив, Каназирева – в областта

Борисов и Каназирева отново ще са водачи на листите в Пловдив и областта.
Борисов и Каназирева отново ще са водачи на листите в Пловдив и областта.

Ваня ДРАГАНОВА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново ще води листата на ГЕРБ в Пловдив, а Дани Каназирева – в областта. Това съобщи областният координатор на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия Иван Тотев, който ще е втори в градската листа. „По предложение на градската организация ще настояваме пред Изпълнителната комисия този път Радомир Чолаков да е трети, а Вежди Рашидов – четвърти“, заяви Тотев. На изборите на 4 април трети беше Рашидов, а Чолаков – четвърти.

Спас Гърневски вероятно няма да е на пето място в листата. „Петото място е много важно, защото имаме шансове за четири мандата от Пловдив и ако Бойко Борисов отново се откаже от парламента, петата позиция ще се окаже ключова. Затова в партията тече много задълбочен дебат кой да е на това място“, обясни Тотев.

Размествания ще има и на позициите след петата. Вероятно там ще попаднат районни кметове, като с най-големи шансове са Костадин Димитров и Иван Стоянов, ще има и нови хора от младежката организация на ГЕРБ.

Дани Каназирева все още не е член на ГЕРБ, а Иван Тотев нямал информация дали е подала заявление да влезе отново в партията, от която беше изключена преди години.

„Има една турска поговорка: Да имам на българина втория акъл! Да се надяваме, че на 11 юли на българите ще им дойде вторият акъл“, коментира политическата ситуация Радомир Чолаков.

„В момента живеем в един дълъг и продължителен „Костинброд”, който е като китайската капка – днес ще излезе някой по телевизията, утре – друг, хора, които говорят откровени лъжи”, заяви пък Иван Тотев.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...