Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Наградиха най-дългогодишния съдия в Пловдивския окръжен съд Виолета Шипоклиева
Градът Пловдив Случка на деня Съд и Прокуратура

Наградиха най-дългогодишния съдия в Пловдивския окръжен съд Виолета Шипоклиева

Виолета Шипоклиева
Виолета Шипоклиева

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри Виолета Шипоклиева и я освободи от длъжността „съдия“ в Окръжен съд – Пловдив на основание чл.165, ал.1, т.1 от ЗСВ. Тя бе отличена от ВСС с „личен почетен знак: първа степен – златен“, както и с парична награда в размер на 1000 лв. за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

Отличията са предложени от Розалия Шейтанова – председател на Окръжен съд – Пловдив, която се мотивира с дългогодишния стаж на съдия Виолета Шипоклиева в органите на съдебната власт и безупречното и образцово изпълнение на служебните задължения.

Посочени са нейният принос в укрепване авторитета на съда и постигнатите високи професионални резултати. Стажът на Виолета Шипоклиева в органите на съдебната власт е близо 30 години и в момента на освобождаването й е най-дългогодишният съдия в Пловдивския окръжен съд.

Председателят на Окръжен съд – Пловдив Розалия Шейтанова връчи на съдия Виолета Шипоклиева и плакет на съда, като й благодари за проявения професионализъм и й пожела здраве и дълголетие./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...