Quantcast
Майонеза Краси
Новини Пловдив » Важно » За 1 юни Община Съединение зарадва децата с екскурзия и много подаръци (СНИМКИ)
Важно Празникът Регион Съединение

За 1 юни Община Съединение зарадва децата с екскурзия и много подаръци (СНИМКИ)

Безброй подаръци и радостни събития зарадваха децата на Съединение за 1 юни, научи ПловдивПрес от участниците в празничната програма. Малчуганите получиха торти, почерпки, а най-добрите ученици ще отидат на 7-дневна екскурзия за сметка на Община Съединение.

Още рано предиобед стартира конкурсът за детска рисунка „С очите си видях бедата“, който е част то международна надпревара, която стимулира децата да се учат да действат в критична обстановка и да вършат добри дела. Организира се със съдействието на МВР и Пожарната.
Първо място завоюва 4.класникът Николай Гърбев, на второ място беше отличена Мария Маринчешка от 2 „б“ клас, а трети се класира първокласникът Радостин Ганев.
За участието си в конкурса всяко дете получи подарък – хамак от Община Съединение, връчи им ги зам.-кметицата Станка Стоицова Чушкова и им пожела да изкарат най-щастливото лято.


Кметът Атанас Балкански зарадва малчуганите с торти. „Бъдете все така емоционални, отговорни, знаещи и можещи“, пожела Балкански на талантливите възпитаници на НУ „Любен Каравелов“.

Зам.-кметът Ангел Къцов, който е председател на Общинската комисия по противообществени прояви, награди най-добрия клас със 7 дни екскурзия в Сандански. Този приз „Клас на годината“ с приключение в южния курорт заслужиха хлапетата от 2 „а“ клас с ръководители г-жа Чудомира Алова и г-жа Милена Семерджиева.
Председателката на НЧ „Съединение 1875“ Анета Атанасова зарадва всички деца с почерпка и игри, а от библиотеката им връчиха по една карта, за да се отбиват по-често при книгите по време на ваканцията.
„Благодарим на Община Съединение!“, написа директорката на НУ „Любен Каравелов“ Величка Кирова и публикува стихотворението на поетесата Вера Илиева:

ПРОЛЕТ ВЪН Е, ПТИЦИ ПЕЯТ,
ТИЧАТ ВЕСЕЛИ ДЕЦА.
СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ ГРЕЯТ
ВЪРХУ ТЕХНИТЕ ЛИЦА.
ПРАЗНИК ДНЕС Е – ПЪРВИ ЮНИ,
ДНЕС Е ДЕН НА РАДОСТТА

Възпитаниците на НУ „Любен Каравелов“ – гр. Съединение си заслужиха всички подаръци, защото само преди ден обраха призовете на Националната финално състезание на Сдружението на българските начални учители, като завоюваха 6 златни и 17 сребърни медала.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...