Новини от Пловдив » Важно » Кметът на Кричим: Да помогнем на съгражданката ни Нели Димова
Важно Кричим Мнения Регион

Кметът на Кричим: Да помогнем на съгражданката ни Нели Димова

Атанас Калчев, кмет на Община Кричим

Да момогнем на наша съгражданка, самотна майка. Към това призова от профила си във фейсбук кметът на Кричим Атанас Калчев.

Община Кричим е съпричастна с тревогите и проблемите, застигнали семейството на нашата съгражданка Нели Димова.

Самотната майка на 13 годишно дете е диагностицирана от 2013 г. с тежко онкологично заболяване и последвала операция. Семейството й полага неимоверни усилия за осигуряване на продължителното и скъпоструващото лечение на заболяването й. През 2017 година нещата се усложняват още повече, след като са диагностицирани и метастази в мозъка, а през 2020 г. и в черния дроб, написа в профила си кметът на Кричим Атанас Калчев и призова за помощ.

Към настоящия момент има надежда и възможност за продължаващо лечение на заболяването в Република Турция, направени са съответните консултации с медицински специалисти там, като само за първоначалната лъче- и химиотерапия ще бъдат необходими 15 000 евро, като след това ще бъдат определени и последващите лечения съобразно състоянието й, както и средствата, които ще бъдат необходими допълнително за тях. За съжаление дори тази сума е вече непосилна за семейството, с оглед факта, че от 2014 г. до настоящия момент именно те са хората, които поемат всички разходи за лечението й.

Живеем в трудни времена, но и в трудните времена трябва да се държим заедно, защото само така можем да оцелеем като хора и като нация. Можем заедно да покажем, че човечността няма почивен ден и се появява при нужда, в точното време и на точното място.

Нека заедно да подадем ръка на една майка, нека заедно да върнем надеждата, че доброто съществува!

Всеки може да помогне, като дари сума по банковата сметка с титуляр Нели Тодорова Димова, която е с IBAN: BG80STSA93000028013899.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...