Quantcast
Новини Пловдив » България » Райчев: Рашков е лъжицата катран в супата на служебния кабинет
България Важно Мнения Паметни фрази Политика

Райчев: Рашков е лъжицата катран в супата на служебния кабинет

Андрей Райчев
Андрей Райчев

Бойко Рашков е лъжицата катран в супата на служебното правителство, а супата е добра, това каза в студиото на „Още от деня” по БНТ социологът Андрей Райчев.

Райчев коментира, че вътрешният министър трябва да е по принцип мълчалива фигура, а Рашков е вземал „половината шоу” на кабинета.

„Министърът на вътрешните работи с факти”, каза Райчев и допълни, че думите за това, че някой ще яде човешко месо са несериозни, особено като не се казва кой го е казал.
Според Андрей Райчев цялата система за вътрешна сигурност „плаче за реформа”, защото и подчинените на министъра не се държат по-добре.

„Те нямат страх божи, трябва да ги е страх от нас”, коментира Райчев. Той каза също, че скандалът с подслушването ще се повтаря и в бъдеще, защото е най-лесния.

Андрей Райчев прогнозира, че битката на следващите избори ще е между „Има такъв народ” и ГЕРБ и е без предизвестен резултат. Той предупреди, че партията на Васил Божков може да поднесе изненада.

Според Андрей Райчев при анкетите никой не признава, че ще гласува за нея, защото не е престижно и така не е ясно каква е реалната ѝ подкрепа./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...