Quantcast
Новини Пловдив » България » 18 г. затвор за мъж, полял с бензин и запалил жена си докато тя спи
България Крими

18 г. затвор за мъж, полял с бензин и запалил жена си докато тя спи

архив

18 години затвор получи мъж, подпалил жена си, докато спи. Присъдата подлежи на обжалване, съобщиха от прокуратурата.

Трагедията се разигра миналата година във врачанското село Три кладенци. Мъжът често злоупотребява с алкохол, вследствие на което ставал агресивен и упражнявал физическо насилие върху жертвата.

Вечерта на 15 септември 2020 г. един от синовете им минавал с компания в близост до дома на родителите си, когато чул виковете на майка си. Наближавайки къщата, той забелязал излизащия от нея дим. До външната чешма се намирала майка му, която се обливала с вода.
Там бил и обвиненият в жестокото убийство мъж, който не оказвал никаква помощ на горящата жена. Вместо това той се спречкал със сина им, взел коса и го подгонил със заплашителни думи. Свидетели на случващото се подали сигнал на телефон 112, като междувременно пробвали да загасят огъня в къщата.

На място пристигнали екипи на полицията, пожарната и спешна помощ. Жената успяла да разкаже, че мъжът й я е залял с бензин и я е запалил в леглото.

Пострадалата била транспортирана до лечебно заведение, където обаче починала. От заключението на съдебномедицинската експертиза е видно, че жертвата имала изгаряне на 91 %, както и увреждане на горните дихателни пътища./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...