Quantcast
Новини Пловдив » Суматоха » Журналистка шокира Дания. Направи секс в ефир с мъжа, когото интервюираше
Суматоха

Журналистка шокира Дания. Направи секс в ефир с мъжа, когото интервюираше

Датската радиожурналистка Луиз Фишер от RADIO4 наскоро пое задача, която включваше репортаж за повторното отваряне на суинг клуб близо до Копенхаген, след месеци на почивка поради пандемията от коронавирус.

Младата дама приела сериозно задачата си до степен, в която стигнала до полов акт по време на интервюто.

Слушателите можеха да чуят интервюто със суингърите, но също така и явни звуци на полов акт, след като Луиз се присъединила към тях в секс игрите. Освен това тя обяснила, че това е нейният начин да спечели доверие сред клиентите на клуба, които били много потайни и трудни за отпускане.

Докато останалата част от Европа и светът бяха доста шокирани от този ход на русата журналистка, директорката на радиостанцията похвали нейната ангажираност и упорита работа и добави, че те самите й дали зелена светлина да се впусне в интимни отношения по време на шоуто.

„Мисля, че е напълно нормално нашите журналисти да експериментират, правейки журналистика по различен начин. По този начин успяхме да проникнем по-дълбоко в цялата история, отколкото просто да бъдем наблюдатели“, каза Тина Крагелунд пред скандинавските медии.

Противоречивата акция на 26-годишната журналистка предизвика бурни реакции в обществеността, а самата Луиз казва, че е получавала повече положителни, отколкото отрицателни коментари, въпреки че няколко колеги са й казвали, че е „прекосила границата“.

„Нямам гадже и това определено улесни нещата. „За майка ми беше забавно, а баща ми смяташе, че това е чудесен подход“, каза датчанката пред германския Bild.

Тя добави, че е била в суинг клуба няколко часа, а самият секс е продължил само няколко минути и че тя нямало да приеме, ако не харесва мъжа, който се е приближил до нея.

„Наслаждавах се на всичко, въпреки че това не беше най-добрият секс в живота ми. Но мъжете тук са наистина свестни и внимателни. Почувствах се като богиня, те те карат да се чувстваш много специален.“/ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...