Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Ремонтират паважи, тротоари, алеи в Пловдив, търсят изпълнител
Градът Община Пловдив

Ремонтират паважи, тротоари, алеи в Пловдив, търсят изпълнител

Снимката е илюстративна.

Мария МОРУНОВА

Община Пловдив търси кой да ремонтира паважни, калдъръмени, тротоарни, алейни, асфалтови и площадни настилки в града. Обявена е обществена поръчка, която е разделена в две обособени позиции – първата касае районите „Централен“, „Западен“ и „Южен“, а втората – „Източен“, „Северен“ и „Тракия“.

Според изискванията, заложени в документацията на -поръчката, трябва да бъдат направени повдигане и подравняване на съществуващи бордюри; направа на нови вибропресовани бетонови бордюри; направа на тротоарни настилки с вибропресовани бетонови блокчета за настилка, тротоарни плочи, тактилни плочи и др.; ремонт и направа на паважни настилки; ремонт на калдъръмени настилки; монтаж на антипаркинг елементи; изграждане и ремонт на паркинги и велоалеи и др.

Общата прогнозна стойност за изпълнение на поръчката е до 6 700 000 лв. с ДДС, като парите ще бъдат осигурени от общинския бюджет в две бюджетни години – 2021 и 2022 г. В бюджетната 2021 година са заложени и одобрени 1 700 000 лв., а останалите 5 000 000 лв. е необходимо да бъдат предвидени в бюджетната 2022 година.

Крайният срок за получаване на оферти по поръчката е 28 юни т.г.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...