Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Ремонти на магистрала „Тракия“, ограничават движението
България Важно Транспорт

Ремонти на магистрала „Тракия“, ограничават движението

Ремонт се извършва на две места на магистралата
Архив

От 8:30 ч. до 17 ч. днес  ще бъде ограничено движението за Бургас при пътен възел „Трилистник“ на 137-ми км на автомагистрала „Тракия“. За частични ремонтни дейности по асфалтовата настилка ще бъде затворена пътната връзка Трилистник-Бургас на пътния възел. Въведен е обходен маршрут през с. Калековец при п. в. „Пловдив-Изток“ при 133-и км на АМ „Тракия“. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената сигнализация, съобщиха от АПИ.

От 8:30 ч. до 17 ч. днес , движението в платното за София на автомагистрала „Тракия“, в участъка от 85-и до 86-и км, ще е в една лента. За ремонтни дейности на асфалтовата настилка ще бъде ограничено преминаването в изпреварващата лента, трафикът ще е в активната.

От 8:30 ч. до 17 ч. движението за Бургас в отсечката от 90-и до 94-и км на АМ „Тракия“ ще е в активната лента. За косене на тревни площи в средната разделителна ивица ще е ограничено преминаването по изпреварващата.

Трафикът на моторни превозни средства между 348-ми и 351-ви км в платното за Бургас на АМ „Тракия“, ще се осъществява в изпреварващата лента. За частични ремонтни дейности по асфалтовата настилка ще бъдат затворени активната и аварийната лента.

До 17 ч. днес движението за София на АМ „Струма“, при 144-и км в отсечката Сандански – Кресна, ще е в една лента. Заради ремонтни дейности на асфалтовата настилка в активната лента МПС ще преминават по изпреварващата.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената сигнализация.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...