Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Ангел Стоев иска всички сигнали за нередности при вота веднага да отиват в МВР
ИЗБОРИ 2021 Пловдив

Ангел Стоев иска всички сигнали за нередности при вота веднага да отиват в МВР

Срещата с представителите на МВР
Срещата с представителите на МВР

Мерки за обезпечаване на честни избори набелязаха в съвместна работна среща ръководствата на Областна администрация и ОД на МВР – Пловдив, в която взеха участие и началниците на РПУ.

„Всички сигнали за нередности, свързани с опорочаване на вота, веднага да бъдат докладвани в ръководството на ОД на МВР – Пловдив и прокуратурата“, категоричен беше областният управител Ангел Стоев.

Зам.-директорът на ОД на МВР комисар Петър Тодоров очерта важни проблеми в организацията, които са наблюдавали по време на предишните избори и са затруднили работата на секционните избирателни комисии и органите на реда. Според него е необходимо да се изготви гъвкав график при получаването и доставката на изборните книжа и машините за гласуване. Другият важен момент, на който трябва да се обърне сериозно внимание, е транспортът – да се ангажират достатъчно автомобили и да се организира последователност на превоза към районните избирателни комисии с готовите протоколи в края на изборния ден.

На срещата стана ясно, че ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки, според указанията на РЗИ. Ще се търси съдействие от БЧК за осигуряване на медицинска помощ, при необходимост, в палатите, където ще се обработват протоколите.

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...