Quantcast
Новини Пловдив » Култура » 6 пловдивски хора с концерт на фонтана на Бунарджика
Култура Пловдив

6 пловдивски хора с концерт на фонтана на Бунарджика

Фонтанът на Бунарджика.
Фонтанът на Бунарджика.

Фонтанът под Акведукта на Бунарджика в Пловдив ще се превърне в сцена за Хоров концерт в рамките на X юбилейно издание на международния хоров фестивал „Черноморски звуци” –  Балчик. Концертът ще се предава на живо чрез телемост.

В концерта ще участват шест знакови пловдивски хорови състава: „Пеещите малчугани” при НУМТИ „Добрин Петков” с диригент Николета Енева,  „Детска китка“ при ЦПЛР-ОДК с диригент Яна Делирадева, камерен хор „Иван Спасов“ с диригент Гергана Люцканова, Хор на пловдивските момчета „Стефка Благоева“ при ЦПЛР-ОДК с диригент Милка Толедова, Хор на пловдивските младежи „Стефка Благоева“ при ЦПЛР-ОДК с диригент Борислава Благоева, Дамски хор „Тримонциум“ с диригент Ваня Атанасова, малките гости от софийската Вокална група при ЧОУ „Питагор“ с диригент Атанаска Попова и Сборен хор, който ще изпълни Химна на Пловдив по текст на Петър Анастасов и музика на Георги Славчев под диригентството на Златина Делирадева.

Водещ  ще е Николета Енева. Концертът ще се излъчва директно на фейсбук страницата на фестивала: https://www.International choir festival „Chernomorski zvutsi“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...