Quantcast
Новини Пловдив » Култура » Разнообразни събития за децата днес и утре в Стария град
Култура Пловдив

Разнообразни събития за децата днес и утре в Стария град

Разнообразни събития за децата ще има днес и утре в Стария град. И в двата дни те заппочват  с музикално дефиле на Детски духов оркестър „Джуниър бенд”- Велико Търново, познат от „България търси талант“.  В последните годинидецата от този оркестър се превърнаха в запазена марка и на събитията, които организира сдружение „Духовно огледало” в Стария град. За поредна година сдружението гостува с открита сцена на млади таланти и творчески ателиета на открито, която ще бъде в двора на Къщата на д-р Стоян Чомаков – постоянна експозиция Златю Бояджиев (двор) и ул. „Съборна”.

Безплатни творчески работилници в Балабановата къща започват в 11 ч. под вещото ръководство на експертите от Национален институт за недвижимо културно наследство (НИНКН). Темата е стенописи. Всички материали са осигурени, ще има и много изненади.

В Къщата на Верен Стамболян пък от 9 часа започват демонстрациите за ръчно изработване на стъкло и декорации с майстор Иван Станев и Снежана Станева.

А утре от 11,30 ч. на площада през църквата „Св. св. Константин и Елена” започва „Училище по магия и вълшебства” с илюзиониста Боби шоу и приятели.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...