Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Благотворителен футболен турнир „Заедно за Яни“ организират в Стамболийски
Важно Общество Регион Стамболийски

Благотворителен футболен турнир „Заедно за Яни“ организират в Стамболийски

Малката Яни
Благотворителен футболен турнир „Заедно за Яни“ ще се проведе в Стамболийски. Турнирът има за цел да се съберат средства за малката Яница Карачорова, която се нуждае от скъпоструваща операция, за да се пребори с онкологично заболяване.
Мачовете ще се играят на 12 и 13 юни (събота и неделя) на игрището в големия парк в кв. „Полатово“ в Стамболийски. Отборите ще са от по петима души, като няма ограничения за броя на отборите. Те може да са от цялата страна.
И през двата дни турнирът ще започва в 9.30 ч. сутринта. Графикът ще бъде обявен допълнително, след като стане ясно колко отбора са се записали. Таксата за участие на отбор е 60 лева.
Телефонът за записване е 0876 126668. Това е телефон на Мариян Бояджиев, който е организатор на турнира с подкрепата на кмета на Община Стамболийски Георги Мараджиев, Скф „Тракия Стамболийски“ и фенове на ПФК „Левски“.
В момента Яни е заедно с майка си в столичната болница УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“. За операцията на детето са необходими 200 000 лева. Сума, която е непосилна за семейството. С общи усилия и инициативи обаче може да се съберат парите.
В магазините в града са сложени кутии за набира на средства. Футболният турнир е друга такава инициатива!
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...