Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Детски празник в парк „Георги Кондолов“ в „Южен“
Градът Пловдив Пловдив Важно

Детски празник в парк „Георги Кондолов“ в „Южен“

С рисунките на децата НБ "Иван Вазов"-Пловдив, ще направи избожба за 1 юни
деца, архив

Детски празник, организиран по случай деня на детето, под надслов „Раздвижи парка“ ще се проведе в парк „Георги Кондолов“ днес от 10.00 часа.

В събитието ще вземат участие деца от седем училища, четири от които са на територията на район „Южен“ – ОУ “Яне Сандански“, СУ “Братя Миладинови“, ОУ “Стоян Михайловски“, ОУ “Климент Охридски“. Школата по модерни танци „Ненси-Денс“ със своите 11 години опит в тази област и нейните малчугани гарантират едно незабравимо изживяване, изпълнено с много танци, песни и великолепно настроение.

Освен тях в тържеството ще се включат и деца от музикална школа „Арт Войс“ и „Музика Нова“. Участие ще вземат възпитаниците на Мюзикхолен театър Пловдив, учениците от фолклорна група към СУ „Константин Величков“. Творческото ателие на „Стрина Пепина“ ще предостави възможност на всички желаещи да изработят кукли от прежда, хартия, въже и плат от стари дрехи, като тези занимания отключват фантазията на децата.

В събитието ще се включат над 130 деца със своите танци,песни и забавни игри. За всички участници и гости на празника ще има лакомства и напитки.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...