Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Илия Гатев регистрира листата на „БСП за България“ в Пловдив, целта – 3 мандата
Важно ИЗБОРИ 2021 Пловдив Политика

Илия Гатев регистрира листата на „БСП за България“ в Пловдив, целта – 3 мандата

Илия Гатев, Вихра Григорова и Румен Григоров, снимка: ПловдивПрес

Галина ГЕОРГИЕВА

Амбицията ни е на изборите на 11 юли да постигнем по-добър резултат и да вкараме  минимум трима народни представители от Пловдив. Това заяви вторият в листата на „БСП за България“ Илия Гатев, който заедно с част от кандидатите за депутати регистрира листата на лявата коалиция за Пловдив -град в 16 РИК. Документите за регистрация бяха сложени в червена папка.

Както вече ПловдивПрес съобщи водач на листата е проф. Иво Христов. Той не успя да дойде днес, защото имал служебни ангажименти в чужбина. На вота на 4 април БСП взе два мандата в града.

Сред кандидатите за 46-ия парламент от „БСП за България“ са двама архитекти, строител, инженер, художник, икономист, юрист и други.

Регистрариха листата на „БСП за България“ в 16 РИК

Илия Гатев беше придружен от доц. Георги Йорданов,  арх. Костадин Палазов, художничката Вихра Григорова, председателят на АБВ  в Пловдив адвокат Георги Илчев, Румен Григоров, Иван Петков.

„На тези избори се явяваме обединени, с широка лява коалиция. Очакваме да постигнем по-добри резултати в името на промяната, която се случва в България. В следващия парламент ще работим за стабилно управление и ще обърнем внимание към важните социално-икономически проблеми на България. Българският народ трябва да узрее, че популизмът трябва да отстъпи място на разума в управлението на държавата“, коментира Илия Гатев.

Социалистите тепърва ще решават кога и как да стартира предизборната кампания. Този път ще заложат на повече срещи с избирателите, тъй като предизборната обстановка ще го позволи. „БСП за България“ ще води и сериозна интернет кампания.

Ето цялата листа:

1.Иво Христов

2.Илия Гатев

3.Костадин Палазов

4.Димитър Георгиев

5.Вихра Григорова

6.Калин Милчев

7.Пенка Башлийска

8.Минка Сърнешка

9.Николай Иванов

10.Георги Илчев

11.Румен Григоров

12.Петър Бояджиев

13.Мирослав Владов

14.Йовка Златева

15.Десислава Недева

16.Кирил Бизеров

17.Румен Василев

18.Тодор Кръстев

19.Борис Янчев

20.Иван Върбанов

/ПловдивПрес

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...