Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Патриотите регистрираха листи в Пловдив без Борислав Инчев, Владо Кисьов 10-и
Важно Градът ИЗБОРИ 2021 Пловдив Пловдив Важно

Патриотите регистрираха листи в Пловдив без Борислав Инчев, Владо Кисьов 10-и

Част от кандидатите за депутати от патриотичната коалиция между ВМРО, Воля и НФСБ в Пловдив.

Мария МОРУНОВА

„Ще се целим в два мандата – и в Пловдив-град, и в Пловдив-област. Тръгваме с амбицията за стабилно присъствие“. Това заяви Борис Ячев, който е водач на листата на „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ в Пловдив-област. Той и водачът в Пловдив-град Александър Сиди регистрираха листите.

„Няма да работим с този или онзи, ще работим за българския народ. И категорично няма да сме патерица на ГЕРБ“, заяви от своя страна Сиди и допълни, че патриотичното обединение е уверено, че на 11 юли българските граждани ще гласуват с разум, а не както на предходните избори с омраза. „Защото е важно да гледаме напред, да покажем какво искаме и как си предствяме държавата, а не да мразим този или онзи“, коментира още той.

Втори в листата в града след Сиди е Недко Кузманов от Воля. В листата за извънредните парламентарни избори в Пловдив-град липсва Борислав Инчев, който на миналия вот беше на второ място. „По негово желание той не участва в листата“, обяви Александър Сиди.

„Листите ни са подредени много прагматично. В тях има хора професионалисти, няма шоумени, те са в други листи. В листите има хора, които неколкократно са печелили доверието на избирателите, общински съветници, представители в местните изпълнителни и законодателни органи. Аз съм водач в областта. След мен е представител на ВМРО – Светлозар Янков от Карлово, на Воля – Стефан Аксиев“, заяви Борис Ячев.

Владимир Кисьов, който на предишните избори беше водач в областта, сега е 10-и, но и в двете листи. Мястото било знаково, подчерта Ячев.

Бившият кмет на село Марково Пламен Кабаков също е в листата на патриотичната коалиция в областта.

Още

ВМРО иска широко патриотично обединение за изборите на 11 юли
Марешки: Обединението на Патриотите е правилен ход

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...