Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Манол Генов: „БСП за България“ се бори за най-малко 4 мандата в Пловдив област
Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Манол Генов: „БСП за България“ се бори за най-малко 4 мандата в Пловдив област

Манол Генов, областният лидер д-р Емил Караиванов и кандидати за депутати регистрираха листата, снимка: ПловдивПрес

Галина ГЕОРГИЕВА

Стремим се да бъдем първа политическа сила в Пловдив-област. Очаквам една по-мощна подкрепа от всички леви сили за  коалиция „БСП за България“ на 11 юли. Борим се най-малко за 4 мандата в областта. Това заяви водачът на листата на „БСП за България“ за 17 МИР Пловдив-област Манол Генов, след като регистрира листата в 17 РИК. Той беше придружен от  областния председател на социалистите д-р Емил Караиванов и част от кандидатите за депутати, сред които доц. Георги Йорданов – трети в листата и Веска Ненчева – четвърта. На последните избори на 4 юли БСП спечели три мандата от Пловдив- област.

„България вече е друга след действията на служебното правителство за по-малко от месец. Всички  „номерца“, които се прилагат от ГЕРБ по време на избори и станаха традиционни методи за печелене на гласове, няма да се случат. Очакваме институциите да си свършат работата, както трябва, а не да прикриват  определени действия, както беше на изборите на 4 юли“, коментира Манол Генов очакванията на ГЕРБ отново да са победители в областта. По думите на водача на листата на лявото обединение БСП най-прозрачно и отговорно подрежда списъка с кандидати за парламента.

Той увери, че предизборната кампания ще е доста по-различна от преди три месеца. „Надяваме се посланията да достигнат до всички леви избиратели и те да дадат своята подкрепа за кандидатите на „БСП за България“ в Пловдив-област. Официално националната предизборна кампания на лявата коалиция ще стратира на 12 юли в София, а по места тепърва ще се решава кога./ПловдивПрес

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...