Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Президентът Румен Радев идва на посещение в Пловдив
България Важно Градът Образование Пловдив

Президентът Румен Радев идва на посещение в Пловдив

Румен Радев
Румен Радев

Президентът Румен Радев идва днес в Пловдив, за да посети Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника и Центъра по технологии на Пловдивския университет “Паисий Хилендарски“.

От 10.00 часа в сградата на Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника президентът ще разгледа специализираните лаборатории на училището. Учениците ще демонстрират практическо занятие за професиите “Биотехнология“ и „Техник-технолог по качество на храни и напитки“. Румен Радев ще разговаря с учителите и ръководството на гимназията.

От 12.00 часа държавният глава ще посети научните лаборатории, разположени на територията на Центъра по технологии на Пловдивския университет “Паисий Хилендарски“. Президентът ще проведе срещи с млади учени и ще обсъди перспективите за развитието му с ръководството на Центъра. По време на разговорите ще бъдат представени и възможностите на Центъра за провеждане на специфични научни изследвания с потенциал за индустриално приложение в областта на молекулярните биотехнологии, биоматериали и биосензори./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...