Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Ива Митева: Този път ИТН ще се опита да сформира правителство
България Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Ива Митева: Този път ИТН ще се опита да сформира правителство

Ива Митева

„Това е достойното поведение. Нагледали сме се на водачи на листи, които се оттеглят след това и в парламента влизат едни други хора. Така че това е достойно поведение“. Така Ива Митева от „Има такъв народ“ определи в ефира на Нова телевизия вчерашното решение на лидера на партията Слави Трифонов да се откаже от надпреварата за депутатско място.

Тя е водач на 2 листи за предстоящия вот – от Разград и 24 МИР в София. А ако резултатът от изборите на 11 юли повтори този от 4 април, „Има такъв народ“ ще се опита да сформира правителство, стана ясно от думите на Митева.

Машините за страната за предстоящия вот са осигурени, може да няма машини в чужбина. Този сценарий описа за изборите на 11 юли Митева, като подчерта, че има опции за наемане на машини. „При непреодолоими причини може да се включат и хартиените бюлетини, така че избори ще има“, допълни тя.

„Нещата са много сериозни, критиките са едни и същи за страната – нивата на корупцията, осъдителните присъди… и някой отвън ни казва, че нещо не работи и има проблем. При такива санкции по „Магнитски“ е странно, че не сме предприели нищо спрямо тези лица, посочени в т.нар. черен списък“. Това коментира Ива Митева по темата със санкциите от САЩ.

Още

Трифонов няма да е кандидат за депутат, намекна за президент

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...