Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Мария Капон регистрира листата на „Изправи се! Мутри, вън!“, Жорж Трак четвърти
Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Мария Капон регистрира листата на „Изправи се! Мутри, вън!“, Жорж Трак четвърти

Мария Капон
Мария Капон

Галина ГЕОРГИЕВА

Мария Капон регистрира листата на „Изправи се! Мутри, вън!” за Пловдив в 16 РИК. Водач отново е адвокат Николай Хаджигенов, а след него е Мария Капон. И двамата бяха депутати в 45-ия парламент. Част от имената на кандидатите за народни представители са същите като на изборите на 4 април.

Трети е Димитър Добрев, който е представител на  гражданска платформа „Изправи се” и се занимава със земеделие и туризъм.

Скулпторът  и основател на Културен център „Тракарт“ Георги Иванов – Жорж Трак е на четвърто място. Той е от гражданската квота и се радваме, че прие, каза за ПловдивПрес Мария Капон.

В списъка с кандидати за 46-ото Народно събрание са още Юрий Танев, Константина Стоянова, Петя Терзийска, Ердал Арифов, които бяха в листата и през пролетта.

„Гражданите са изправени отново пред избор на 11 юли.  Този път на фона на всички разкрития, за които говорим от години, време е да покажем воля, не само за разграждане на модела, а и за изграждане на модерна държава на състоятелни хора. Дължим го на децата си! Пловдивчани винаги са умеели да водят тази битка и аз винаги съм работила за тях. Не големи обещания, а реални стъпки!
Голяма част от листата е същата, амбициите са ни същите за воля, смелост и упоритост в промяната, която очаква България“,  обяви пред ПловдивПрес Мария Капон./ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...