Quantcast
Новини Пловдив » България » Откриха модерно оборудвана оранжерия за канабис
България Градът Крими

Откриха модерно оборудвана оранжерия за канабис

Оранжерията в Русе.

При операция на 7 и 8 юни на територията на областите Пловдив, Русе и Хасково е открита модерно оборудвана оранжерия за канабис. Действията на криминалистите са координирани от ГДНП и са осъществени под надзора на прокуратурата.

Оранжерията е открита в Русе, оборудвана с високотехнологично съоръжение. В момент на полагане на грижи за растенията е задържан 46-годишен мъж от Тополовград. От помещението са иззети  620 растения с височина над 150 см и везни. Процесуално-следствените действия продължили и в жилище в Русе, обитавано от мъжа, където са открити  малко количество амфетамин на прах и марихуана, а на адреса му в Тополовград са установени и иззети половин килограм суха тревиста маса, реагирала на канабис при извършения полеви тест, както и везна.

В рамките на операцията, на територията на Тополовград, е установен и 40-годишен местен жител, съпричастен към случая. От дома му е иззет още половин килограм канабис.

По случая е образувано досъдебно производство. Мъжете са задържани, с прокурорско постановление са им повдигнати  обвинения. Работата по разследването продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура – Русе.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...