Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Тошко Йорданов отново е водач на листите на „Има такъв народ“ в Пловдив и областта
Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Тошко Йорданов отново е водач на листите на „Има такъв народ“ в Пловдив и областта

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов

Галина ГЕОРГИЕВА

Зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов отново ще води листата на партията в Пловдив и областта. Политическата формация, чийто лидер е Слави Трифонов, регистрира кандидатите за депутати в 16 и 17 РИК.

Втори в градската листа е  Димитър Гърдев – дипломат и експерт по международни отношения и сигурност.

Световната шампионка по шахмат и почетен гражданин на Пловдив Антоанета Стефанова е на трето място. На предишните избори тя беше втора след водача Тошко Йорданов.

На четвърта позиция е преподавателят по психология гл. ас. д-р Манол Манолов, а след него експертът по социални дейности Габриела Динева.

Областният координатор на партията за Пловдив-град адвокат Николина Деспотова е на шесто място, веднага слд това са двамата общински координатори за града Красимир Дончев и Светослав Лавчиев.

Водач на областната листа е Тошко Йорданов. На втора и трета позиция са Танер Тюркоглу и Лъчезар Иванов Бакърджиев. Те бяха кандидати за депутати на същите места и на изборите на 4 април.

В 45-ото Народно събрание  „Има такъв народ“ вкара трима народни представители  от Пловдив и двама от областта./ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...