Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Жищата в Nord Building бързо се разпродават, побързайте
Бизнес Важно Градът Имоти Посоки

Жищата в Nord Building бързо се разпродават, побързайте

Nord Building

Огромен интерес и множество продажби на жилища проявяват купувачи към най-новия комплекс, който започва да строи PIMK Build – Nord Building. Комплексът, първата сграда на който ще се издига на 17 етажа и ще предлага жилища за семейства, ще бъде разположен на бул. „Северен“.

Жилищата в комплекс Nord Building ще са 2- и 3-стайни, защото PIMK Build залага на нова концепция – в момента се търсят по-големи жилища, които да са подходящи за двойки с деца и именно такива апартаменти ще предложат на своите клиенти от PIMK Build. Разбира се помислено е и за хората, които търсят по-малки жилища. Nord Building предлага и едностайни апартаменти.

И още – отлично подбраната локация на комплекса осигурява безпроблемно пазаруване, защото в съседство ще бъде построен хипермаркет Lidl.

Предвижда се изцяло осигурено паркиране. Също така се планира изграждането на озеленяване и облагородяване на пространствата около комплекса.

Стартовата цена на жилищата в новото архитектурно бижу на компанията PIMK Build e 560 евро за квадрат, като разбира се инвеститорът ще предложи на своите клиенти различни и гъвкави планове за плащане.

Вече над 70 апартамента в Nord Building са продадени.

Още

Nord Building – модерно и удобно жилище на супер цена

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...