Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Комисията за борба с противообществени прояви в Съединение с лятна програма
Регион Съединение

Комисията за борба с противообществени прояви в Съединение с лятна програма

Лятната програма "Ваканция 2021" стартира на 1 юли.

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) към Община Съединение тази година предоставя възможност за приятна и пълноценна ваканция на подрастващите, като част от мерките за повишаване сигурността на децата през лятото.

Програмата предлага безплатно на всяко дете да се включи в разнообразни дейности. Една от основните цели на екипа на МКБППМН, съвместно с експерти от институции и организации, връстници, доброволци, родители е да популяризира грижата и отговорността за децата. Приоритетни оси са всички 5 инициативи в програмата свързани с широка и ранна превенция, насърчаване активното детско и младежко участие, изграждане позитивни модели на отговорно поведение, творческо начало, професионално ориентиране и безопасен начин на живот чрез интерактивни обучения и игри, както спорт, танци и много забавления.

Лятната превантивна програма „Ваканция 2021″ ще стартира на 1 юли от 10,00 часа на спортните площадки на СУ „Христо Ботев“. Децата от Съединение ще имат възможност да уплътнят свободното си време през летния период.

В школите могат да се включат деца на възраст от 6 до 18 години. Срокът за записване е 25 юни 2021 г., участието е напълно безплатно. За допълнителна информация и записвания телефоните са: 0318 2 39 46 и 0882 918 965.
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...