Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Спортният диспансер предлага „зелен коридор“ за имунизация на спортистите
Градът Пловдив Спорт Спорт Важно

Спортният диспансер предлага „зелен коридор“ за имунизация на спортистите

Спортен диспансер

„Призоваваме спортистите да се имунизират преди началото на активния състезателен сезон и предстоящите им пътувания“, апелира екипът на Спортния диспансер в Пловдив.

„Към този момент интересът на спортисти, треньори и деятели в спортните клубове към имунизации срещу коронавирус е незадоволителен, въпреки че в Медицинския център по рехабилитация и спортна медицина бе разкрит специален ваксинационен център.“ Това заяви управителят д-р Влатко Глигоров, който отбеляза, че лечебното заведение разполага и с 4-те вида ваксини разрешени у нас, а екипът е в готовност да обслужва желаещите.

За да привлече вниманието на спортните среди към имунизационната кампания, той е подготвил и изпраща писма до федерациите и клубовете на територията на Община Пловдив, а също и до ръководството на Спортно училище “Васил Левски”. В тях той отправя призив за ваксинация и разкриване на “зелени коридори за спортисти” в посочени от клубовете времеви интервали.

„През останалото време всички граждани на Пловдив са добре дошли“, увери д-р Глигоров. Той напомни, че е необходимо предварително да си запишат час по телефона на регистратурата на Медицинския център по рехабилитация и спортна медицина.

На всички имунизирани се издава сертификат, който е валиден при пътуване в чужбина.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...