Quantcast
Новини Пловдив » Суматоха » Любовта не се интересува от ръста: Тя 207 той 164 и това не е пречка
Суматоха

Любовта не се интересува от ръста: Тя 207 той 164 и това не е пречка

Елисан се запознала с настоящия си съпруг преди 10 години, а днес любовта им се увенчава с тригодишния им син.

Елисан Силва (26) от Бразилия носи титлата на най-високата жена в тази страна, поради височината си от 207 сантиметра. Елисан е по-висока от всички членове на семейството си, дори от 164-сантиметровия си съпруг Фанчинчадо, 31.

„Още на десет години забелязах, че нещо не е наред, защото бях най-високата в семейството си и в класа“, обяснява Елисан, който след това започва да изпитва мъчителни болки в костите.

Майка ми е висока около 160 сантиметра, баща ми е около 170, така че височината ми беше шок за всички нас.

Тя отишла на лекар с майка си, но поради финансовото си състояние не могли да направят всички необходими изследвания и прегледи и да получи диагноза за състоянието си.

Когато нейната история стигнала до националната телевизия, през 2010 г. тя отишла в Сао Пауло, където й били предоставени всички безплатни тестове и изпити.

Въпреки че, както тя казва, това не била приятно изживяване, тя е щастлива, защото най-накрая получила отговора защо изпитва болка.

Лекарите установиха, че върху хипофизната й расте доброкачествен тумор, който причинява свръхпроизводство на растежен хормон, което води до невероятен ръст, известен още като „гигантизъм“.
По време на обучението си често я тормозили и й давали различни прякори като „кула“ и „гигант“, което било непоносимо за нея и тя напуснала училище.

Това беше най-трудното решение, което трябваше да взема. Въпреки че исках да се уча, не можех да понасям реакциите и поведението на околната среда по това време. По това време бях на 17 и родителите ми не се намесиха в моето решение“, казва Елисан.

Тя се запознава със сегашния си съпруг през 2011 г. и въпреки разликата във височината, веднага се влюбва.
„Отнасяше се с мен като с човек, а не с чудовище“, каза Елисан, която се ожени за Франчиналдо през 2015 г. и сега имат син Анхел (3).

Свикнали сме с различни коментари от хора. Но сега, когато имаме прекрасен син, вече не съм в центъра на вниманието. Въпреки че той вече е висок 100 сантиметра, не вярвам, че той ще расте като мен, не вярвам, че състоянието ми е наследствено.

Алис използва височината си като положително нещо и сега работи като професионален модел, за което мечтае от 15-годишна.

Научих се да обичам височината си и мисълта, че няма друг като мен. Намерих мъж, който ме обича, имам прекрасен син, прекрасно семейство и съм благодарна на Бог, който ме научи да преодолявам всички препятствия в живота,“ казва Елисан пред Daily Mail.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...