Quantcast
Новини Пловдив » Асеновград » Градският плувен комплекс в Асеновград отваря врати
Асеновград Регион

Градският плувен комплекс в Асеновград отваря врати

Плувният комплекс в Асеновград.

Градският плувен комплекс в Асеновград отваря врати днес точно в 10.00 ч., като през целия ден входът за посетители ще бъде безплатен.

Комплексът тази година ще посреща гостите с обновени и освежени пространства. Закупени са 200 нови шезлонга и 120 чадъра. Обновен изцяло е и входът, освежени са алеите и площите около големия и детския басейни. И двете заведение вече са отдадени за ползване и се подготвят да приемат първите клиенти.

Няма промяна в цените за ползване на басейните – 4 лева е входната такса за възрастни, а 3 лева – за деца. Предлага се и месечна карта, която струва 50 лева за лица над 18 г. и съответно – 40 лева за ненавършилите пълнолетие. Шезлонгите и чадърите могат да се ползват свободно. Предоставя се възможност за желаещите да ползват басейна за плуване сутрин от 08.00 ч. до 10.00 ч. и вечер от 18.00 ч. до 20.00 ч. на цена от 35 лева на месец. 10 лева пък струва картата за деца – членове на спортни клубове или мераклиите да се научат да плуват в курса със професионален инструктор.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...