Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Симпозиум „Свободно и критично мислещо общество“ в ПУ днес
Градът Пловдив Пловдив Важно

Симпозиум „Свободно и критично мислещо общество“ в ПУ днес

Пловдивски университет "Паисий Хилендарски"
Пловдивски университет "Паисий Хилендарски"

Пловдивският университет „Паисий Хилендарски“ и правозащитната организация „Свобода за всеки“ организират симпозиум на тема “Свободно и критично мислещо общество“.

Събитието ще се излъчва на живо днес от зала в Пловдивския университет. Лектори ще бъдат доц. Мила Кръстева и д-р Атанас Терзийски, преподаватели в Пловдивския университет; адв. д-р Виктор Костов – главен редактор и д-р Валентин Кожухаров (дописник) на „Свобода за всеки“; д-р Борислав Цеков, доктор по конституционно право към Института за модерна политика; д-р Тимотеуш Зих от Ордо Юрис, Институт за правна култура (Полша), и настоящ член на Европейски икономически и социален комитет; адв. Пол Колман, изпълнителен директор от Алианс за защита на свободата (Австрия); Алекс Нюман, разследващ журналист от САЩ.

Основна цел на симпозиума е да предложи един по-критичен поглед към активно пропагандираните и твърде популярни прогресивни идеи за изграждане на ново по-справедливо общество чрез въвеждане на групови права за сметка на индивидуални свободи.

Участниците ще представят тезите си по нетрадиционен начин.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...