Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Предизборният пункт на ГЕРБ-СДС посреща граждани в центъра на Пловдив
Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Предизборният пункт на ГЕРБ-СДС посреща граждани в центъра на Пловдив

Кандидатите от "ГЕРБ-СДС" Радомир Чолаков, Пенчо Малинов и Димитър Караилиев разговаряха с пловдивчани

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС от Пловдив вече провеждат срещи с граждани в предизборния пункт в центъра на града. Той се намира на Главната на площад „Стефан Стамболов” и ще е отворен всеки ден до края на кампанията от 11 до 19 часа.

Днес кандидатите за 46-ото Народно събрание Радомир Чолаков, Пенчо Малинов и Димитър Караилиев разговаряха с пловдивчани и гостите на града. Те бяха категорични, че ГЕРБ е партията, която може да бъде гарант за ред и стабилност в държавата.

„Ние показахме, че можем да носим отговорност и да работим целенасочено за развитието на страната ни. Резултатите са видими за всички. 45-ото Народно събрание показа колко бързо много от политическите сили отстъпиха от своите обещания и отказаха да носят отговорност. Видяхме кой какво изповядва, кой на каква позиция застава, кой какви цели има или няма. Сега е време гражданите да премислят своя избор и да изберат реда вместо хаоса”, заяви третият в листата на коалиция ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков.

„През последните 12 години при управлението на ГЕРБ Пловдив стана много привлекателен за инвестиции. Новите работни места и развитата инфраструктура, възможностите за добро образование и богатия културен календар направиха града предпочитан за работа и живот от много млади хора”, отбеляза четвъртият в кандидатската листа Пенчо Малинов, който е член на националното ръководство на МГЕРБ.

Димитър Каралиев от своя страна подчерта, че партията гласува доверие на младите и им дава възможност да покажат своите умения и да разгърнат потенциала си.
На изборите на 11-и юли коалиция ГЕРБ-СДС е с № 5 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...