Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Имоти » Това е навярно най-особеното място, в което да живее човек!
Имоти

Това е навярно най-особеното място, в което да живее човек!

Ако не се страхувате от височини и бихте се радвали на живота на самия връх на света, ето възможност да го направите, стига да имате и парите, разбира се…

Уникалният дом в Калифорния, настанен в трансформирана водна кула, висока 26 метра, наскоро се появи на пазара за 5 милиона долара. Завършен с 4 спални и 4 бани, този дом има уникална конструкция, разположена върху дървена основа, първоначално построена през 1800-те години. Къщата се намира на ъгъла на жилищен район с изглед към оживеното тихоокеанско крайбрежие, само на 45 метра от брега.

Излишно е да казваме, че този луксозен имот ще ви предложи едни от най-добрите панорамни гледки към Тихия океан и се предлага с цял флот от специални удобства, включително джакузи, тераса, която се „увива“ около него с перфектна гледка към изгрев и залез и много други.

Приземният етаж съдържа 2 гаража и складово помещение, докато на втория има асансьор, просторна тераса с джакузи и кът за сядане. Останалите етажи са оборудвани с кухня, пиратска спалня, тераса и родителска спалня.

Имотът като цяло е в ретро стил с купол от витражи в ротацията на хола и модерни удобства като HD телевизор, изискани легла, обновени бани и напълно оборудвана кухня.

Понастоящем къщата може да бъде закупена от сайта Zillow за $ 4 950 000. Бихте ли я купили?/ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...