Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Александър Сиди: Изчегъртването оставя незаличими белези по ръцете!
Важно ИЗБОРИ 2021 Мнения

Александър Сиди: Изчегъртването оставя незаличими белези по ръцете!

Александър Сиди – водач на листата на  коалиция „Български патриоти – ВМРО, НФСБ и ВОЛЯ“, депутат в 44-ото Народно събрание и регионален координатор на ВМРО

Добър утро, Пловдив! Спите ли?

Днес, 10 века от ослепяването на Самуиловите войници от Василий II Българоубиец при крепостта Ключ, най-старият жив град в Европа осъмна с изчегъртаните ми очи. Изчегъртаха ме. Буквално.
Реваншизмът и агресията в политиката никога не са били добър съветник и това е доказано в исторически план.

143 години след Освобождението на страната ни от турско робство новите „родолюбци“ от „Шоуто на Слави“, „Мутрите на Мая“, „Демократите“, които побързаха първо да си вдигнат заплатите на 10 хил. лева, ГЕРБ, които послушно преклониха главица пред ИТН, както и „червените патриоти от БСП“, открито показаха своята привързаност към етническата партия ДПС, която беше отстранена от ВМРО и патриотичните формации в предходните два парламента от ключовата си позиция в управлението на страната. Припомням това, по повод срамните и престъпни промени в Изборния кодекс, които партиите от срамното 45-то НС направиха за краткия живот от съществуването си.

Нека припомня, че през 2015 г. благодарение на ВМРО и ПФ, секциите в държавите извън ЕС бяха ограничени до 35 на брой. Така реално беше ограничена и възможността в Турция хора, които нямат българско самосъзнание, да излизат под строй и да гласуват безконтролно за етническата партия ДПС.

Нека се знае, че няма друга политическа партия за последните 30 години, която да е изпълнила своите политически ангажименти към българите. Няма друга партия, която защитава толкова много националните интереси не само у нас, но и зад граница.

А вие чегъртайте, другари! Изчегъртването оставя незаличими белези по ръцете! Както и част от изчегъртаното.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО и ПЛОВДИВ В СЪРЦЕТО!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...