майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Бизнес » Къща със сауна, киносалон и басейн в село Воден на търг в НАП Пловдив
Бизнес Имоти Пловдив

Къща със сауна, киносалон и басейн в село Воден на търг в НАП Пловдив

Обявената за продажба къща.

Къща с поземлен имот в с. Воден, община Димитровград се предлага на търг с явно наддаване от приходната агенция в Пловдив. Къщата се състои от два етажа, сутерен и гараж с разгърната застроена площ 531,30 кв. м. Поземленият имот е с площ 1120 кв. м. На сутерена са изградени стая за билярд, фитнес, котелно помещение, сауна, джакузи, киносалон, складово помещение и кухня. Къщата е с функционираща отоплителна инсталация. В двора на къщата има изградено масивно барбекю на 35 кв. м. и 62 кв. м. плувен басейн.

Недвижимият имот е в режим на съсобственост и това налага разделянето му на две и провеждането на два явни търга, на които се предлагат по ½ идеални части от него. За удобство на потенциалните клиенти търговете са организирани на една дата.

Първоначалната тръжна цена на всяка ½ идеална част от имота е 300 000 лв. Огледите ще се извършват всеки присъствен ден до 22.06.2021г. от 10.00 ч. до 16.00 ч., на адрес с. Воден, местност Над селото, след предварителна уговорка с публичните изпълнители.

Търговете с явно наддаване ще се проведат на 29.06.2021 г. от 11.00 и от 13.00 часа в сградата на Териториална дирекция на НАП Пловдив – Офис гр. Хасково, бул. “България“ № 152, ет. 8.

Имуществото на задължените лица се обявява на публична продажба чрез търг с тайно или явно наддаване, след изчерпване на всички способи за доброволно изпълнение относно събирането на просрочени публични задължения. С приходите от провежданите търгове се покриват частично или напълно публични задължения на собствениците им.

За повече подробности относно тези и други търгове, предлагани от Агенцията и необходимата документация към тях, посетете официалната интернет страница www.nap.bg в обновената рубрика “Продажби“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...