Quantcast
Новини Пловдив » България » Мъж обра банка в Дупница, стрелял с пистолет
България Важно Крими

Мъж обра банка в Дупница, стрелял с пистолет

Банката, в която е извършен обирът. Кадър: БНТ
Банката, в която е извършен обирът. Кадър: БНТ

Мъж обра банка в Дупница, стреляйки с пистолет. Извършителят е заловен след час и половина издирвателни мероприятия. Той е на 40 години от Дупница, съобщава БНТ

Сигналът за грабежа в банката е подаден около 14 часа. Началникът на охранителната фирма, която осигурява охраната на банката, каза, че грабителят е влязъл в банката и е успял да стигне до помещението, в което се съхраняват парите. Касиерката успяла да заключи вратите, за да не може мъжът да се върне обратно и да избяга, той извадил пистолет и започнал да стреля.

Касиерката не е пострадала. Мъжът е възпроизвел изстрели, за да може да избяга. Засега не се съобщава каква сума е взел. Случайни минувачи заснеха предполагаемия крадец, клипът е публикуван в групата „Забелязано в Дупница“ в социалната мрежа.

„Чаках в банката да ми излезе една карта, чух 5-6 изстрела, излязох, извадих телефона и започнах да снимам, човекът си ходеше съвсем спокойно, с един приятел решихме и тръгнахме по него“, разказа Васко Игнатов, който заснема клипчето.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...