Quantcast
Новини Пловдив » Важно » 16-годишният Божидар спаси жена от глутница агресивни кучета в Пазарджик
Важно Пазарджик Регион

16-годишният Божидар спаси жена от глутница агресивни кучета в Пазарджик

Нападнатата от кучета Мариана Дамянова и Божидар, който е успял да я спаси, кадър: Нова телевизия

16-годишният Божидар спаси жена от агресивни кучета в Пазарджик. Жертвата е била нападната от 4 бездомни кучета на улица в центъра на града около 22,30 часа. Момчето се е притекло веднага на помощ и е спасило жената, съобщи Нова телевизия.

„Вървях си по улицата, когато бях нападната в гръб. В първия момент си помислих, че може да е човек, но падайки видях, че става дума за кучета. Едното ме захапа от едната страна, а другото – от другата, където раната е дълбока“, разказва потърпевшата Мариана Дамянова. Тя започнала да вика силно и момчето се притекло на помощ.

16-годишният Божидар става свидетел на случката. „Докато я повалиха, вече я бяха захапали. Бяха много агресивни, четири на брой, изплашиха и избягаха”, разказва момчето, което учи в Спортното училище.

Жената ще си извади медицинско днес, има документ от Спешна помощ, в който пише, че енахапана от кучета. Тя се казанва да съди общината. „Не искам да си мисля, ако не беше той, какво можеше да ми се случи. Пожелавам му да бъде добър гражданини, всеотдаен и да помага на хората“, благодари жената.

Момчето каза, че не се чувства герой. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...