Quantcast
Новини Пловдив » България » Политика » Кандидати от ГЕРБ-СДС проведоха открита приемна с пловдивчани
ИЗБОРИ 2021 Политика

Кандидати от ГЕРБ-СДС проведоха открита приемна с пловдивчани

Откритата приемна на ГЕРБ на Главната.

 

Подобряване здравето на българите е стратегическата цел, залегнала в сектор „Здравеопазване” в програмата на ГЕРБ. За постигането й в дългорсрочен план е необходимо да се постави акцент на профилактиката и намаляване на заболеваемостта от хроничните социално значими заболявания. Това заяви пред граждани осмият в листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Пловдив д-р Аргир Аргиров.

На централния предизборен пункт през вчерашния ден срещи с пловдивчани проведоха още кандидатите за народни представители Радомир Чолаков, Пенчо Малинов, Иван Стоянов, инж. Гошо Къчков, инж. Кольо Пашов, Елена Искилиева, Владислав Попиванов. Основни теми в техните разговори бяха развитието на районите, образованието и младежките политики.

Атанас Ташков, който бе народен представител от ГЕРБ в три кабинета, посочи резултатите, постигнати от кабинета на Бойко Борисов по отношение на инфраструктурата. Той бе категоричен, че строителни дейности в такива мащаби не са били реализирани в съвременната ни история. В подкрепа на думите си инж. Ташков посочи изградените над 500 км магистрали, скоростни пътища и други обекти от републиканската пътна мрежа; ремонтираните близо 4000 км републикански пътища и др.

Общинският съветник и ръководител на партийната структура в „Южен” Георги Василев напомни, че всеки ден пловдивчани могат да разговарят с кандидати за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в предизборния пункт на площад „Стефан Стамболов” в центъра на Пловдив.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...