Quantcast
Новини Пловдив » България » Състезатели по ММА нахлуха в Министерството на спорта
България Важно Политика

Състезатели по ММА нахлуха в Министерството на спорта

Станислав Недков-Стъки
Станислав Недков-Стъки

Станислав Недков-Стъки – шеф на федерацията по ММА, и състезатели по този спорт нахлуха в сградата на спортното министерство. Това се случва ден след като спортният министър Андрей Кузманов заяви, че има съмнения за нарушения при усвояването на пари по проекти на министерството от федерацията.

Станислав Недков е поискал среща със служебния министър на спорта заради изявленията на говорителя на правителството Антон Кутев, че федерацията, оглавявана от Недков, е взимала милиони годишна субсидия от спортното министерство.

В крайна сметка Недков и Кузманов са се видели. „Гънейки се като червей, стоеше на пресконференцията. Всички видяхме колко го беше срам, защото той е председател на федерация. Знае за какво става въпрос. Знае, че тези пари не отиват при председателя на федерацията, а при момчетата в клубовете. И знаейки, че говорителят Кутев говори глупости, се гънеше като мишок там до него и го беше срам да стои“, заявои Стъки пред БНТ.
Според Недков министър Кузманов е казал, че данните, с които министерството разполага, сочат, че федерацията е получавала по 180 000 лв на година, както е по правилата.

Недков каза, че ще съди Антон Кутев за това, което е изнесъл в публичното пространство.

Очаква се и изявление на служебния спортен министър.

Още

Скандал в ефира на Нова: Стъки нахлу в студиото, докато интервюират Кутев
Неправомерно разходвани средства в ММС, Стъки също получавал пари

 

 

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...